Scanopy verzorgt ProjectWise training voor ca 90 pers. bij Waternet

Waternet 2

Waternet laat een ProjectWise gebruikers en beheerderstraining voor ongeveer 90 medewerkers via scanopy™ Training Center verzorgen.

De vraag van Waternet bestaat enerzijds uit het trainen van 60 tot 80 gebruikers in ProjectWise. In deze gebruikerscursus ProjectWise worden de medewerkers kort wegwijs gemaakt in de achtergrond en de werkwijze van ProjectWise. Daarna leren ze nieuwe documenten aanmaken, in- en uitchecken van documenten, beheren en bewerken van documenten, versioneren en documenten-sets maken. Hierbij leren ze gebruik te maken van de vele zoekmogelijkheden, het filteren van de zoekresultaten en het aanpassen van de informatieschermen naar hun eigen behoefte.
Ook zullen 10 beheerders met een beheerderscursus ProjectWise worden getraind in hoe de structuur van ProjectWise in elkaar zit
en over documenten kunnen worden beheerd (toevoegen, verwijderen etc) en wordt het aanmaken van nieuwe folders en projectfolders behandeld.Projectwise_Bentley

Heeft u ook behoefte aan een maatwerktraining bij u op locatie? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk
ons aanbod op onze website: scanopy™ Institute


Over Waternet

Waternet is het enige waterbedrijf in Nederland dat zich richt op de gehele kringloop van water, oftwel watercyclus. Water is namelijk overal om ons heen. Of het nu gaat om wonen, werken of recreëren. Of om gezondheid, voedsel, energie en transport. Al dat water vormt een kringloop: de watercyclus. Waternet zuivert afvalwater, maakt drinkwater en houdt het oppervlaktewater op peil en schoon. Dit doet Waternet in opdracht van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en de gemeente Amsterdam.